Esitetyt postikuvat 4 paikallista juhlia New Yorkissa sinun on koettava - 4 paikallista juhlaa New Yorkissa, jotka sinun täytyy kokea

4 paikallista juhlaa New Yorkissa, jotka sinun täytyy kokea

New York -lomat ovat ikonisia. Jokainen juhla tässä kaupungissa on villi, juhlava ja leviää joka nurkkaan ja katuun. Jos suunnittelet vierailua New Yorkiin, näihin tapahtumiin osallistuminen on sen arvoista.

Kiinalainen uusi vuosi

Esitetyt postikuvat 4 paikallista juhlia New Yorkissa sinun on koettava Chinese New Year - 4 paikallista juhlaa New Yorkissa, jotka sinun täytyy kokea

Vaikka on totta, että kiinalainen uusi vuosi on maailmanlaajuinen juhla, New York Cityssä tämä juhla on massiivinen. On paraateja, jättiläismäisiä nukkeja ja yksityiskohtaisia esityksiä. Sinun ei todellakaan tarvitse olla kiinalainen nauttiaksesi tästä juhlasta.

Sinun täytyy vain ymmärtää tämän valtavan tapahtuman merkitys. Jokaisessa kiinalaisessa uudessa vuodessa nautit sadoista ilotulituksista, jotka valaisevat öisen taivaan.

Pyhän Patrikin päivä

Esitetyt postikuvat 4 paikallista juhlia New Yorkissa sinun on koettava St - 4 paikallista juhlaa New Yorkissa, jotka sinun täytyy kokea

Tätä tapahtumaa juhlitaan kunnioittamaan Pyhää Patrikia, irlantilaista suojelijaa.

Juhlan uskonnollisesta perustasta huolimatta, se on kaukana hiljaisesta. Päinvastoin, Pyhän Patrikin päivää juhlistetaan alkoholilla ja juhlilla. Esimerkiksi New York Cityssä tämä juhla on täynnä jännitystä ja seikkailua.

Monet irlantilais-amerikkalaiset bändit soittavat eri paikoissa ja monet ihmiset pukevat päälleen vihreää. Tämä tapahtuma on niin suosittu New Yorkissa, että yli miljoona ihmistä tulee tähän paikkaan liittyäkseen juhlaan.

Kolumbuksen päivä

Esitetyt postikuvat 4 paikallista juhlia New Yorkissa sinun on koettava Columbus Day - 4 paikallista juhlaa New Yorkissa, jotka sinun täytyy kokea

Kolumbuksen päivä on juhla, jossa amerikkalaiset juhlivat kulttuuriaan ja perintöään. New Yorkissa tätä pidetään tärkeänä osana perinnettä.

Kun liityt tähän tapahtumaan, voit nähdä satoja bändejä soittamassa joka kadulla, sekä nukkeja jotka ovat yhtä korkeita kuin rakennukset, ja katujuhlia, jotka houkuttelevat miljoonia vierailijoita ympäri maailman.

Village Halloween

Halloween ei ole jännittävää ja nautinnollista vain lapselle. Itse asiassa se on aivan yhtä suosittua lapsille kuin aikuisillekin. Kun tämä päivä saapuu, massiivinen paraati järjestetään esittämään monimutkaisia asuja katsojille.

Monet rakastavat tätä päivää, koska se sallii ihmisten tulla joksikin muuksi kuin he oikeasti ovat.

Se tarjoaa ihmisille mahdollisuuden ymmärtää fantasiansa. Jos liityt tähän juhlaan, varmista että katsot jättimäisiä nukkeja, jotka ovat aina paraatin keskellä.

New York ei hillitse itseään, kun kyse tulee perinteisiin. Jokainen tapahtuma, joita se juhlii, on suuri ja äänekäs. Tämä kertoo, että kaupunki sallii ihmisten elää perinteidensä ja kulttuuriensa mukaan. New York Cityssä pidetään monia juhlia. Mitä vain sinulla on mielessä, löydät sen melko varmasti tästä kaupungista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *