Esitetyt postikuvat Kirjoita meille - Kirjoita meille

Kirjoita meille

Tarvitsemme lahjakkaita kirjoittajia, jotka ovat omistautuneita ja voivat jakaa henkilökohtaisia kokemuksiaan. Haluamme erityisesti kirjoittajia, joilla on loistava käsitys paikallisista juhlista ja tapahtumista.

Emme erityisesti etsi kirjoittajia, joilla on paljon kokemusta kirjoittamisesta – etsimme kirjoittajia, joilla on kokemusta näistä mahtavista paikallisista tapahtumista.

Tahdomme tällaisia kirjoittajia koska haluamme, että heillä on suora suhde siihen, millaista sisältöä blogimme tuottaa.

Jos olet seikkailullinen, seurallinen ja sinulla on erinomaiset ihmissuhdetaidot, saatat olla seuraava freelancekirjoittaja, jota etsimme. Hae nyt ja jaa oma tietämyksesi yleisömme kanssa.

Hakeaksesi

Esitetyt postikuvat Kirjoita meille Hakea - Kirjoita meille

Sinun on luotava artikkeli, joka puhuu yhdestä kokemuksestasi tietyssä paikallisessa tapahtumassa. Artikkelisi ei tulisi olla liian pitkä tai lyhyt. Sen on vain kaapattava olemus siitä, mitä haluat jakaa lukijoiden kanssa.

Haluamme lukijoidemme kokevan sisällön aivan kuin he olisivat sisällä kokemuksessa, jota jaetaan. Haluamme, että he voivat tuntea sisältömme tunteellisuuden.

Blogimme on keskittynyt asianmukaisten ja hyödyllisten vinkkien tarjoamiseen lukijoillemme.

Tee hakemuksesta erityinen korostamalla loistavia yksityiskohtia, jotka houkuttelevat lukijoita samankaltaiseen tapahtumaan. Ole henkilökohtainen sisältösi kanssa. Kirjoita niin kuin puhuisit ystävillesi ja perheellesi.

Haluat, että ihmisiä kiinnostaa se juhla, josta puhut artikkelissasi. Ennen kuin lähetät hakemuksesi, kysy itseltäsi tahdotko osallistua tapahtumaan josta juuri kirjoitit.

Vie loppuun

Esitetyt postikuvat Kirjoita meille Viedä läpi - Kirjoita meille

Vaikka tahdomme, että artikkelisi on henkilökohtainen, sen on silti oltava ammattimaisesti kirjoitettu. Sisältösi on oltava täsmällistä ja kirjoitusvirheetöntä. Sen on oltava helppo lukea.

Olemassa on aina oltava pääidea, jota haluat lukijoiden tutkia. Vältä epämääräisiä kuvauksia, jotka eivät johda mihinkään.